O NAS

Naša zgodba se začne leta 1969, ko se je mlada Marija Sitar odločila sama rezati svoj kruh in odprla prijazno malo cvetličarno ter jo poimenovala po prvi cvetlici, ki vsako leto naznani prihajajočo pomlad. Tako je bila njena cvetličarna prva v Sloveniji, ki se je imenovala Zvonček.

Na samo 25 m2 je pričela skupaj z možem Mirom, plesti niti še danes uspešne cvetlične zgodbe, za katero si takrat nista mogla niti misliti, da bo tako zelo prevzemala tudi naslednje rodove.

Kmalu so prostori malega Zvončka postali premajhni, zato se takrat že zelo dobro podkovana podjetnica odloči in leta 1995 odpre vrata čisto novim prodajalnim prostorom podjetja Zvonček, kjer se podjetje nahaja še danes.

Po dolgoletnih izkušnjah sta se sin Andrej in žena Anita odločila in leta 2012 ustanovila pogrebno službo.  Kot naslednji up Zvončka, je torej tretja generacija, hči Nina, ki že vdihuje nov vetrič v ustvarjanju cvetličnih čudes.

Tukaj smo, da Vam stojimo ob strani. To dosegamo z našimi vrednotami, ki so: skrb do sočloveka, zaupanje, odgovorna izvedba storitev ter spoštovanje.

NAŠE POSLANSTVO

Naša osnovna naloga  je izpolnjevati vsa pričakovanja in zahteve ter želje strank in dosegati njihovo zadovoljstvo. Poleg tega pa omogočati kakovostne produkte in storitve. Naše poslanstvo uresničujemo z bogato paleto izdelkov in storitev – aranžmaji, žalni aranžmaji, aranžiranje, pogrebne storitve itn. 

Zadovoljstvo naših strank in inovativnost sta ključnega pomena, zato je naše poslanstvo grajeno na obojem. Z izkušnjami in znanjem ter novimi idejami, ki sledijo potrebam strank, zagotavljamo konkurenčno in kakovostno ponudbo, ki je inovativna in dovršena. S tem dokazujemo, da je naše poslanstvo skrbno in odgovorno.itn